Tuotteet

 

VaBe Talot Oy tarjoaa tulevan kotisi erinomaiset ja energiatehokkaat rakenteet. Autamme myös arkkitehtisuunnittelussa ja kerromme, minkälaisilla ratkaisuilla saat kotisi juuri sellaiseksi, kuin olet aina halunnut. Lue lisää..

 

Talon rakentaminen on elämän suurimpia hankkeita ja prosessina helposti aikaa vievä. Tilaamalla runkotoimituksen meiltä saat työmaallesi valmiita tuotteita, joita ei tarvitse enää työstää vaan voit keskittyä yksityiskohtiin ja pikkuasioihin. Me hoidamme puolestasi ne isot asiat.

 

Saat valmiiksi tehtaalla tehtynä ja eristettynä sokkelit, ontelolaatat ala- ja välipohjaan, ulkoseinäelementit, väliseinät ja katon.

 

 

Sokkelielementti

 

VaBe® tyyppisokkelielementti on eristetty, valmiille perustuksille asetettava betonielementti. Vakiona elementillä on korkeutta 1000mm tai alle, mutta korkeampanakin elementti on mahdollista tehdä. Tyyppisokkeli sopii jokaisen talon sokkeliksi perustustavasta huolimatta. Sokkeli on nopea asentaa ja VaBe® seinäelementit asennetaan suoraan sen päälle. Sokkeli sopii sekä paikalla valettavaan että ontelolaatta-alapohjaan.

 

Seinäelementit

 

VaBe® seinäelementtejä on jokaiseen makuun ja jokaiselle lämmitysjärjestelmälle. Myös julkisivuista löytyy jokaiselle jotakin. VaBe® -julkisivujärjestelmä mahdollistaa sekä puun että kiven käyttämisen ulkoverhoiluna, kuten myös lasin, marmorin, hirren, vinyylin ja laminaatin. Meiltä saat elementit, joihin voit tehdä juuri sellaisen ulkonäön kuin olet aina haaveillut.

 

Ontelolaatat

 

VaBe® ontelolaatat sopivat hyvin ala-, väli-, ja yläpohjaan. Runkoratkaisumme ei tarvitse yläpohjan ontelolaattoja jos valintasi on SPU Passiivikattoelementti. Valitessasi toisenlaisen kattorakenteen voimme toimittaa ontelolaatat haluamaanne yläpohjarakenteeseen. Alapohjassa voimme toimittaa ontelot valmiiksi eristettyinä.

 

Passiivikattoelementti

 

VaBe® eristekattoelementti on SPU Systems Oy:n valmistama SPU Passiivikatto. Elementissä on valmiina kaikki tarvittavat eli runko ja eristeet. Asennuksen jälkeen katto tarvitsee aluskatteen ja pinnan, sisäpuolelle paneloinnin tai levytyksen. Koolaukset ovat elementissä valmiina, sekä aluskatteelle, että sisäpuolen paneloinnille/ levytykselle. Kattoelementti on aina suora eli se sopii harja- ja pulpettikattoihin.

 

 

Asennus

 

Asennamme tilauksesta kaikki toimittamamme tuotteet.

 

 

 

© 2014 Vabetalot, Sammonkatu 10, 37600 Valkeakoski | Puh. 010 6178 178