Rakenteet

Rakenteet

VaBe® rakenteet ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota mm. kestävyyteen, eristävyyteen sekä huoltovapauteen. Rakenteemme lähtevät oletuksesta, että kaikki valmiit rakennukset tulevat olemaan vähintään matalaenergiataloja. Passiivienergiarakentaminenkin onnistuu meiltä, sekä kaikki siltä väliltä.

Oma tuotteemme, VaBe Hybrid® kivitalo, on erinomainen valinta, kun energiasäästäminen ja kestävyys ovat lähellä sydäntä. VaBe Hybrid® kivitalossa teroittuu matalaenergiarakentamisen mahdollisuudet ja energiansäästö yhdessä kestävän ja miellyttävän arjen kanssa.

Omakotitalojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota mm. tilojen muunneltavuuteen, tulevaisuuden sukupolvenvaihdoksiin sekä julkisivun pitkäikäisyyteen. Kun kodin runko on kestävää kiveä, voidaan sisätilat tehdä kevyillä rakenteilla. VaBe® kivitaloon ei välttämättä tarvitse tehdä kantavia väliseiniä tai muita sisätilojen sijoittelua rajoittavia rakenteita. Ajan kanssa suunniteltu koti palvelee pitkään ja on helposti muokattavissa, kun elämäntilanteet muuttuvat.

Elementtirakentamisessa unelmista on helppo tehdä totta, tule kysymään millä mitoilla toteuttaisimme sinun kotisi!